[Ossm-members] Re: �2

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Fri Apr 22 09:14:11 UTC 2005Darko Nikolovski wrote:

> Интел има издадено драјвери за своите модем чипови, и моторола почна 
> повторно да издава драјвери за см56, така да једини проблем реално е 
> конексант кој сепак некако функционира :)

Каде можам да ги најдам драјверите за Моторола?

Деан.More information about the Ossm-members mailing list