[Ossm-members] Re: �2

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Apr 22 09:12:55 UTC 2005


> Интел има издадено драјвери за своите модем чипови, и моторола почна 
> повторно да издава драјвери за см56, така да једини проблем реално е 
> конексант кој сепак некако функционира :)

Моторола пак почна, но и пак престана да издава драјвери за најновите 
дистрибуции. Најнова за Мандрак е за 10.0, за Федора воопште нема...
http://www.motorola.com/softmodem/sm56_download.htm#linuxMore information about the Ossm-members mailing list