[Ossm-members] Re: Pomos za Linux

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 27 08:42:56 UTC 2005


Dean Josevski напиша:

> Текстот го напишав јас, а со PlugIn сме догооворени овој фајл да може 
> да се копира и да се дистрибуира и преку други медиуми, на пример во 
> идни The Open CD, на некој портал и сл.


фајл = датотека

А како поточно да го извадиме од .pdf? :) Ако можеш испрати го на 
Линукс.нет.мк ако не прати ми го на мејл, јас ќе го објавам.


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list