[Ossm-members] Re: Pomos za Linux

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Wed Apr 27 18:56:26 UTC 2005Arangel Angov wrote:

> Си кажале и Блаже и Кирил. Кој има „фејк“ речник сега а? :)
> 
Ќе проверам, па ќе кажам. По ова најверојатно ќе биде дека и двата збора 
  би можеле да бидат правилни (ама мене некако не ми влегува тоа во 
главата).

Деан.


More information about the Ossm-members mailing list