[Ossm-members] Re: Pomos za Linux

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Wed Apr 27 20:08:45 UTC 2005


Vladislav Bidikov wrote:

>Da se nadovrzam ak oso mrezen povrzes mrezna i adls modem (ko tvojot) i
>duri i da imaat razlicni ip subneti moze pppoe vrska i ke radi :-)
>
>Inace sigurn oe nesto so username koj kaj MT e user at mt.net.mk :-(
>
>  
>
Да, само јас пробувајќи, ги зезнав нагодувањата за мрежната. Сега малку 
да посурфам, ;) а утре ќе си донаучам и ќе си ги средам знаењата, па ќе 
си наместам се како што треба.

Во секој случај благодарам до сите што ми пишуваа за ова прашање.

Поздрав,
Деан.


More information about the Ossm-members mailing list