[Ossm-members] Re: Pomos za Linux

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 27 20:14:23 UTC 2005


Dean Josevski напиша:

> Да, само јас пробувајќи, ги зезнав нагодувањата за мрежната. Сега 
> малку да посурфам, ;) а утре ќе си донаучам и ќе си ги средам 
> знаењата, па ќе си наместам се како што треба.


Кај мене е вака:

Трансивер: 192.168.1.1/24
eth0: 192.168.1.5/24

Мислам дека стандардна IP адреса на трансиверот му е 192.168.1.1.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list