[Ossm-members] PO од ФФ 1.5

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Aug 7 11:09:50 UTC 2005


Давам една по датотека од ФФ 1.5 со околу 90 стринга на превод. Датотекава е 
за некои CSS ствари, па ако сака некој да ја преведе асално (значи да проучи 
што се значат тие CSS стварите), нека се јави.

Инаку, ако се оди по планот, најтли билдови од новите ФФ и ТБ на македонски ќе 
има во понеделник/вторник.-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list