[Ossm-members] Re: Локализација: Гном 2.12

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Aug 21 10:53:19 UTC 2005


Работи некој нешто на листава бе?

Ова треба да се заврши најбрзо што може. Итно е.

http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.12/PO/evolution-data-server.HEAD.mk.po

300 стринга и не се толку многу, не бидете геј и помогнете малку.

Поздрав.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list