[Ossm-members] Re: Локализација: Гном 2.12

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Aug 14 18:07:54 UTC 2005


Кој има слободно време, фалат уште неколку датотеки од „екстрас“ за да 
бидат преведените стандардните алатки што доаѓаат со Гном 2.12 и Убунту.

http://l10n-status.gnome.org/HEAD/PO/fast-user-switch-applet.HEAD.pot
http://l10n-status.gnome.org/HEAD/PO/gftp.HEAD.mk.po
http://l10n-status.gnome.org/HEAD/PO/gnome-cups-manager.HEAD.pot

После локализација датотеките во порака кај мене на адреса.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list