[Ossm-members] Re: maica, predlog?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Aug 16 07:50:13 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Имаме две маички за печатење.
> Кој сака маичка треба да донесе 140мкд

Цената била 200мкд. Секој ќе можел да си избере каква боја на маичка 
сака во комбинација со какви бои.

Јас се извинувам за погрешно пренесената информација.

Четврток, 18.00.


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list