[Ossm-members] Re: maica, predlog?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Aug 15 19:56:14 UTC 2005


Vladimir Stefanov wrote:

> Је не земам оти никогаш немате XXL, ниедна не ми се фати. Сите маички 
> сега ми ги носи жената :-)

Ќе напраиме и такви не се секирај. Иначе и досеа имаше али Глиша 
најверојатно ги собираше. :)


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list