[Ossm-members] Re: Mozilla-1.8 ...

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Aug 17 09:59:40 UTC 2005


> novica at bagra.org wrote:
> >http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/thunderbird/nightly/latest-mozilla1
> >.8-l10n/
>
> Тука нема билд од тандрбрд на македонски. :\

треба да се додаде thunderbird во tinderbox (тоа е build системот на mozilla), 
и кај и да е ќе го додадат..

Во меѓувреме можеш да го build-аш сам, 
http://www.mozilla.org/projects/thunderbird/build.html
со тоа што cvs тагог е MOZILLA_1_8_BRANCH и не заборавај на 
--enable-ui-locale=mk-- 
дамјан

                   Press every key to continue.More information about the Ossm-members mailing list