[Ossm-members] Re: Mozilla-1.8 ...

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Aug 17 14:51:46 UTC 2005


>> Тука нема билд од тандрбрд на македонски. :\
>
> треба да се додаде thunderbird во tinderbox (тоа е build системот на
> mozilla), и кај и да е ќе го додадат..

го додадоа... меѓутоа build-от не е успешен.... има некоја грешка
http://tinderbox.mozilla.org/showlog.cgi?log=Mozilla1.8-l10n-mk/1124283120.6301.gz&fulltext=1

-- 
дамјан

            There's no place like ~More information about the Ossm-members mailing list