[Ossm-members] Re: Mozilla-1.8 ...

Igor Stamatovski assyst at on.net.mk
Sun Aug 21 23:20:49 UTC 2005


Дамјан напиша:

>>>>Тука нема билд од тандрбрд на македонски. :\
>>>>    
>>>>
>>>треба да се додаде thunderbird во tinderbox (тоа е build системот на
>>>mozilla), и кај и да е ќе го додадат..
>>>   
>>>
>>го додадоа... меѓутоа build-от не е успешен.... има некоја грешка
>>http://tinderbox.mozilla.org/showlog.cgi?log=Mozilla1.8-l10n-mk/1124283120.
>>6301.gz&fulltext=1
>>  
>>
>
>ете го и thunderbird-от
>
> 
>
Thuderbird-от е сјебан. На две нивоа :).

1. Во нашата инсталација фалат стринговите како што е пријавено овде
http://www.ossm.org.mk/flyspray/index.php?do=details&id=24
Велам во нашта бидејќи ја симнав руската верзија и таму тој дел е океј.

2. Втората грешка со Component_QFA: -214 DOES_NOT_EXIST
се јавува и кај рускиот инсталатор, само што можеш да одбереш да не го
инсталира воопшто QFA-то и тогаш     продолжува до крај, и завршува
успешно.

--
ассист

П.С. Овие коментари требаше да ги закачам на
http://www.ossm.org.mk/flyspray , ама од некоја причина најверојатно,
немам привилегии, неможам да оставам коментари.
More information about the Ossm-members mailing list