[Ossm-members] [l10n] Firefox/Thunderbird 1.5 - забелешки за преводите

novica at bagra.org novica at bagra.org
Tue Aug 16 12:03:39 UTC 2005


Пријавување на забелешки на следниов начин:
Апликација: ФФ
Опис: Голтната буква
Стринг: Обележи ја станицата
Промени во: Обележи ја страницата
Се наоѓа во: Контекст мени кое се гледа со десен клик на
веб страна.

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list