[Ossm-members] Sliki od Machintosh Firefox na Makedonski

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Thu Aug 25 16:20:49 UTC 2005


Не знам дали сте го виделе до сега македонскиот Фајрфокс на дело под 
Мекинтош. Taka aко сакате да видите како изгледа трк на:

http://www.softver.org.mk/zoltan/firefox_mac_mk/


Многу ме израдува што работи, а скоро никој од нас не се потрудил да го 
испроба на таа платформа (не ни е баш достапна). Браво за развивачите на 
Фајрфокс и за нашите преведувачи.

More information about the Ossm-members mailing list