[Ossm-members] Re: Најава: Преведувачки маратон #3

Jordanka Petrushevska jordanka at metamorphosis.org.mk
Fri Aug 26 09:32:16 UTC 2005


Па Гејм го оставив до таму до каде што дојдов пред да заминам на одмор, 
така да не сум го почнала да го допреведувам...

Arangel Angov напиша:

> Jordanka Petrushevska напиша:
>
>> Компјутерите што беа позајмени, денес веќе се во канцеларија, така да 
>> не ќе биде лошо некој од кај вас да дојде од понеделник, па да 
>> инсталираме убуту (така и јас ќе научам повеќе околу инсталицијата на 
>> линукс) може да бидат и dual boot. 
>
>
>
> Има време за ова. Што се однесува до поставувањето, се може да се 
> заврши и еден ден пред настанот.
>
>> Инаку што се однесува до лајв цд од убунту (имам дома едно 10тина 
>> цд-а убунту) можам секако да ги донесам на маратонот и да ги поделиме. 
>
>
>
> Мислам дека сите што ќе дојдат веќе имаат Убунту цедиња но може да ги 
> оставиш за секој случај ако сака да си земе некој.
>
> ПС Кога сме кај локализација, до каде е Гејм?
>

-- 
Jordanka Petrushevska
e-Rider
jordanka at metamorphosis.org.mk
==================================
Metamorphosis
Foundation for sustainable ICT solutions
Naum Naumovski Borce 88a
1000 Skopje, Macedonia
tel. +389 2 3109 325
fax. +389 2 3225 206
www.metamorphosis.org.mk
===================================
More information about the Ossm-members mailing list