[Ossm-members] Re: Преведувачки маратон #3

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Aug 26 07:54:12 UTC 2005


Georgi Stanojevski wrote:

>забелешките за ова што веќе го има
>  
>
Фонтот на „Преведувачки маратон“ мењај го под итно, тиња е овој. :)-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list