[Ossm-members] Re: ÒÕÑ áâàÐÝÐ, ßÞáâÕà... (¿àÕÒÕÔãÒÐçÚØ ÜÐàÐâÞÝ #3)

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Fri Aug 26 01:50:34 UTC 2005


Јас само сакам да прашам нешто. Дали е можно маратонот да се одржи на 
19,20,21 место на зададената дата? (поради сесија правеме муабет, а 
мислам дека многу од нас кои би дошле на маратонот имаат сесија токму во 
средината на месецот.)

Инаку ја се пријавувам и еве носам една мобилна машина значи имаме плус 
компјутер што е комплетно среден во врска со преведувањето :)

П.С. Глиша може на формуларот за пријавување околу смените, да средиш 
кој сака да се пријавува во повеќе смени еве на пример јас :)

Поздрав Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list