[Ossm-members] [l10n] Firefox/Thunderbird 1.5 - забелешки за преводите

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Aug 30 08:15:18 UTC 2005


Абе никој не истестира? Од вчера вечер има нови билдови (пред повторно да 
пукне процесот). Земете билд и видете како се однесува прозорчето со опции.

Добро би било некој да види како изгледа тоа и во ен-УС-ФФот, особено делот со 
приватност во однос на другите делови.

Од вчера има и ТБ билд кај кој би требало да работи инсталерот, па ѕирнете.


-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list