[Ossm-members] [l10n] Firefox/Thunderbird 1.5 - забелешки за преводите

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Aug 30 18:14:55 UTC 2005


On Tuesday 30 August 2005 08:15, Новица Наков wrote:
> Абе никој не истестира? Од вчера вечер има нови билдови (пред повторно да
> пукне процесот). Земете билд и видете како се однесува прозорчето со опции.
>
> Добро би било некој да види како изгледа тоа и во ен-УС-ФФот, особено делот
> со приватност во однос на другите делови.
>
> Од вчера има и ТБ билд кај кој би требало да работи инсталерот, па ѕирнете.

мала забелешка, прозорецот во Преференци, треба да се извлечи за да се види 
целиот текст во контролите...не е прикажан цел текст...ме разбираш?


More information about the Ossm-members mailing list