[Ossm-members] [l10n] Firefox/Thunderbird 1.5 - забелешки за преводите

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Aug 30 16:23:20 UTC 2005


Aleksandar Balalovski напиша: 

> мала забелешка, прозорецот во Преференци, треба да се извлечи за да се види
> целиот текст во контролите...не е прикажан цел текст...ме разбираш?

Е ај сега провери како се однесува англискиот прозорец, може?-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list