[Ossm-members] [l10n] Firefox/Thunderbird 1.5 - забелешки за преводите

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Aug 31 16:51:00 UTC 2005


Двата се во pipnss.properties и имаат size restriction. Во меѓувреме сите 
такви стрингови ги преобратив на англиски заради таа причина, и така ќе 
останат сега за сега.


-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list