Re: [Ossm-members] Лугола новости

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Fri Dec 2 18:42:11 UTC 2005


On 12/2/05, Aleksandar Balalovski <aleksandar.balalovski at gmail.com> wrote:
> Еве вака сега комплет.
>
> http://lugola.ossm.org.mk/galeries.html
> Последната презентација беше ок исто така. БРАВО ЛУГОЛА!

Ај за да не се фалите само самите и јас да кажам БРАВО ЛУГОЛА!

Супер е кога слушаме дека се случуваат вакви настани во Битола. Да
излезат еден куп луголаши од децата :-)

Туку може ли на кратко да ни кажеш како учениците го прифатија
линуксот (слободниот софтвер), колку биле запознаени пред тоа со
тематиката и дали имаше такви кои после презентацијата се
заинтересираа за линукс. Баш ме интересира колку се запознени
помладите во Битола со тоа што го промовираме - слободниот софтвер.

И уште еднаш - БРАВО!


More information about the Ossm-members mailing list