[Ossm-members] Re: Macedonia Deploys 5,000 GNOME in Public Schools

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Dec 3 13:18:17 UTC 2005


На саб, 2005-12-03 во 08:00 +0100, Zlatko Trajceski напиша:
> Конечно излезе приказната за Убунту во македонските училишта. Браво за
> Уфо што се потруди да ја промовира и конечно да излезе во Гном журнал.

Текстот преведен на македонски можете да го најдете на www.linux.net.mk.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list