[Ossm-members] Firefox 1.5 на македонски

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Sat Dec 10 15:06:28 UTC 2005


Конечно и официјално, Firefox 1.5 на македонски
На http://www.mozilla.com/firefox/ веќе го нуди ако осети дека сакаш 
македонски Firefox.

Ако не, сите јазици ги има http://www.mozilla.com/firefox/all.html

(сега малце ми е криво што им мрчев на mail листа)

-- 
дамјан

              To boldly go where I surely don't belong.More information about the Ossm-members mailing list