[Ossm-members] Емисија за Мандрива на МТВ 1

Zaklina Gjalevska zaklina at nubsk.edu.mk
Mon Dec 12 11:18:03 UTC 2005


Утре меѓу 7:30 и 8:00 на МТВ 1 ќе оди прилогот за презентацијата на 
Мандрива што се одржа на 30.11. во просториите на Општина Гази Баба. Кој 
е ранобудник може и да погледа :)))

Поздрав!More information about the Ossm-members mailing list