[Ossm-members] Re: OSSM i nacionalnata strategija za IKT

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Dec 12 21:39:04 UTC 2005


На пон, 2005-12-12 во 21:16 +0100, Новица Наков напиша:
> Дамјан си ја тера таа работа. Не гледам причина да му се мешаме.

Освен ако не се јави некој програмер што би му помогнал. Мислам дека
еднаш веќе побара помош Дамјан, околу тестирање и пишување на некои
делови од системот.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list