[Ossm-members] KMyMoney превод

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Fri Dec 16 15:06:31 UTC 2005


Aleksandar Balalovski напиша:

>http://gemidjy.softver.org.mk/files/en_GB.po
>
>Еве до кај стигнав, кој сака нека продолжи.
>
>Благодарам
>
Абе зошто се откажуваш дај малку покажи трпение, стави го преводот на
чекање. Апликацијата е супер ја следам веќе некое време и баш ми се
свиѓа. Доколку ти е за економски зборови ќе ти пратам едно документче
што јас имам извадено економски зборови и мислам дека ќе ти помогнат
бидејќи се користат во сите економски термини. Така.

Поздрав, Зоки.
More information about the Ossm-members mailing list