[Ossm-members] Pivo od Sofija

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Tue Dec 27 17:21:21 UTC 2005


On 12/27/05, Aleksandar Balalovski <aleksandar.balalovski at gmail.com> wrote:
>
> закон :))
>
> мада не пијам алкохол ама ме радува фактот за добрата соработка ;)
>
> ПоздравОва е стварно интересно па прави маабет ако пратат пратат ако Балал не пие
јас пијам не е проблем и така :) па знам и дека има уште некој друг кој пие
а не само јас или ако сакат дечките од Бугарија нека дојдат со гајбата и ние
тука ќе земем уште неколку гајби и супер ќе си поминеме :)))

Поздрав.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20051227/669d08d3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list