[Ossm-members] Re: Pivo od Sofija

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Dec 27 17:32:52 UTC 2005


На вто, 2005-12-27 во 16:57 +0100, Jovan Kostovski напиша:
> Здраво,
> 
> Пред 20тина дена ми пратиле мејл од
> ФСА Бугарија.
> Сакаат да ни пратат една гајба пиво за успешната
> акција со 5000 линукси по школите.
> Ме прешаа како да го пратат, да го пуштат по автобус или
> нешто слично.
> 
> Одличен гест од другарчињата, така?

Одличен гест, да :) Само што не стоиме ние позади целата работа, тоа го
знаат нели? И пак ни испраќаат гајба пиво? 

Кажи им како им одговара така нека ја пратат, ако треба остај ја мојата
домашна адреса. ;)
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list