[Ossm-members] Дневник од Четврток 27.01.2005

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Feb 1 12:30:52 UTC 2005


Татко ми денес ми кажа дека читал некоја вест во Дневник од 27ми Јануари кај 
што се споменуваат Слободен Софтвер Македонија и Лугола како најзаслужни за 
промовирањето на слободниот софтвер во Р.Македонија. Дали некој што има 
архива на весници може да ја провери инофрмацијата, пошто на dnevnik.com.mk 
не можев да ја најдам таа вест.

Поздрав,
Александар

-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list