[Ossm-members] Re: Дневник од Четврток 27.01.2005

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Feb 1 11:39:59 UTC 2005


На 01 фев 2005 (вторник), Aleksandar Balalovski напиша:

> промовирањето на слободниот софтвер во Р.Македонија. Дали некој што има 
> архива на весници може да ја провери инофрмацијата, пошто на dnevnik.com.mk 
> не можев да ја најдам таа вест.

Јас ли сум ти крив што не ги читаш пораките на листава. :)

Барај ги сите пораки од мене со овој наслов, ако си ја чуваш поштата. Ако
не имаш архиви на интернет.

Subject: Re: ubuntu - prva berba :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list