[Ossm-members] Re: MASIT conference info update (17.-18.02.2005)

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Wed Feb 2 08:50:23 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

> > Башка Јани сигурно ќе биде таму со танга гакичките од 150 евра,
> > слушам имал златни цветчиња на нив.
>
>  Мислам од Тера-Нова дека се :))))

Доста ширите муабети!!!
Не се цветчиња и не се од Тера-Нова :-)))))))




More information about the Ossm-members mailing list