[Ossm-members] Re: MASIT conference info update (17.-18.02.2005)

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Feb 1 18:37:01 UTC 2005


On Tuesday 1. February 2005 15:54, Arangel Angov wrote:

> Башка Јани сигурно ќе биде таму со
> танга гакичките од 150 евра, слушам имал златни цветчиња на нив.

Мислам од Тера-Нова дека се :))))


More information about the Ossm-members mailing list