Re: [Ossm-members] локализација OO.o 2.0

Ѓоре Захарчев aristotel at mt.net.mk
Thu Feb 3 18:09:05 UTC 2005


From: "Новица Наков" <novica at bagra.org>
Sent: Saturday, January 29, 2005 12:22 PM


> Како и да е, доколку на 8 кои ќе работат 5
> месеци им се плаќаат стандардните 10 000 што доаѓаат за хонорарна работа
> (или
> еве 9 000 според просечната плата во ИТ индустријата во Македонија)
> потребни
> се помеѓу 6 и 7 илјади евра.

Парите се за лицата кои ќе преведуваат или?

Ако е за пари еве јас се пријавувам во тимот за превод. Само кажете што и
кога треба да се преведува.


П.С. Јас би работел и за 8 500 + хранарина (20%). :))


Ѓоре.


More information about the Ossm-members mailing list