[Ossm-members] Убунту за Кавадарци и Неготино

Ѓоре Захарчев aristotel at mt.net.mk
Thu Feb 3 18:10:37 UTC 2005


За сите оние кои се од реонот на Кавадарци и Неготино кои се занимаваат со
слободен софтвер го користат, развииваат и слично, Убунту CDa
може да набават преку мене односно од мене.
Само пишете ми меил и ќе средиме работа.

Поздрав,


Ѓоре.
More information about the Ossm-members mailing list