[Ossm-members] PHP & mySQL dokumentacii na makedonski

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Feb 3 23:57:23 UTC 2005


> Mint Jelly

На листава се пишува со име и презиме во From полето.

-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list