[Ossm-members] Семинар за слободен софтвер во Софија , Р. Бугарија

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sun Feb 6 13:53:16 UTC 2005


Здравејте как сте :))

Бев во Софија од 03.02 - 05.02 и за среќа разбрав дека на 16ти Февруари во 
Софија има семинар за слободен софтвер, точно не знам за што поконкретно, на 
кој (наводно) ќе гостувал Ричард Сталман. Дали некој знае нешто повеќе и дали 
некој сака ако има таков настан да дојде со мене таму, а?

Значи јас сум спремен да одам како претставник на оССМ/Лугола таму, ако дојде 
уште некој уште подобро..

Поздрав,
Алексо
-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list