[Ossm-members] Re: Семинар за слободен софтвер во Софија , Р. Бугарија

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Feb 6 13:16:08 UTC 2005


На 06 фев 2005 (недела), Aleksandar Balalovski напиша:

> кој (наводно) ќе гостувал Ричард Сталман. Дали некој знае нешто повеќе и дали 

Ако Сталман збори, и јас идам. Само ако е ова тоа, не ќе да е така, си
прават Бугарите континуирано конференциички стручни малечки.

http://conf.linux-bg.org/?p=7#comments
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list