[Ossm-members] Re: mk-thunderbird-1.0

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Feb 6 14:17:18 UTC 2005


Новица Наков напиша:

>Најверојатно има полно грешки во ова, па чекам поплаки (ајде Уфо ;) )
>  
>

Ајде ufo коа ќе работи XPI-то.

Сега не работи. :0
More information about the Ossm-members mailing list