[Ossm-members] Re: mk-thunderbird-1.0

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Feb 7 13:16:49 UTC 2005


На 06 фев 2005 (недела), Georgi Stanojevski напиша:

> > такви ствари. Глиша, Стојмир, некој ќе проба да ги направи? Плус и оној 
> > спелчекерот може да се додаде а?
> 
> Ако до тогаш не направи некој, ќе пробам јас идниот викенд, таман треба и 
> да го симнам за linux пошто го имам само за windows.

Абе ова за Windows си има инсталер, како да му го направам тоа. Пак со 
NSIS демек да го правaм?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list