[Ossm-members] Семинар за сло боден софтвер во Софија , Р. Бугарија

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Feb 7 16:54:49 UTC 2005


На 07 фев 2005 (понеделник), Jovan Kostovski напиша:

> > Софија има семинар за слободен софтвер, точно не знам за што поконкретно, на
> > кој (наводно) ќе гостувал Ричард Сталман.
> 
> Ako stvarno doagja stalman i jas bi odel.
> Sega kje pustam mail do bugarite pa ke vi kazam.

Според линкот на Златко (колку што можев да разберам - ме уништуваат
оние заебаните букви нивни) Сталман доаѓа.

Ај прашај побрзо. Баш би било интересно да одиме. Колку е автобус до 
Софија? 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list