[Ossm-members] Семинар за сло боден софтвер во Софија , Р. Бугарија

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 7 17:37:40 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша: 

> Ај прашај побрзо. Баш би било интересно да одиме. Колку е автобус до
> Софија?

Па да, добро би било да го видиме Сталман. А што викате и тука да го 
викнеме? :)-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list