[Ossm-members] Re: Семинар за слободен софтвер во Софија , Р. Бугарија

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Feb 8 01:07:41 UTC 2005


On Monday 7. February 2005 19:32, Georgi Stanojevski wrote:

> И библијата сите попови ја имаат прочитани, можеш ли да замислиш што ќе
> направат во живо Господ да го чујат?
>
> п.с. Фак кај сеа најдов да се избричам. :)

ХЕХАХЕАХАХАХХАХАХХАХАХА
ЗАКОН !!!!!!!!

-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list