[Ossm-members] Re: Семинар за слободен софтвер во Софија , Р. Бугарија

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Feb 7 19:32:35 UTC 2005


На 07 фев 2005 (понеделник), Arangel Angov напиша:

> Стварно доаѓа Сталман ама незнам што се се попалиле сите да идете одма. 
> Нема да има ништо посебно за СС освен презентацијата на Сталман која што 
> нема да ви биде интересна доколку сте го пролистале gnu.org. Нема ништо 

:) 
И библијата сите попови ја имаат прочитани, можеш ли да замислиш што ќе
направат во живо Господ да го чујат? 

п.с. Фак кај сеа најдов да се избричам. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list