[Ossm-members] mk-thunderbird-1.0

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Tue Feb 8 14:33:42 UTC 2005


Milos Stolic напиша:

> Vladimir Stefanov напиша:
>
>>> http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-thunderbird-1.0-1st-release.xpi 
>>>
>>>
>>> После инсталација правите -UILocale mk-MK -contentLocale MK
>>>  
>>>
>>
>> Јас на линукс верзијата го инсталирав како екстензија и ми се 
>> стартува по дифолт на македонски без овие опции. Освен welcome 
>> страната на тандербирд се друго изгледа одлично!
>
>
> И кај мене исто, само на Windows :)
>
има уште еден проблем , кога ќе добијам нова пошта, доле у десниот агол 
над SYStray има известување деека има нови пораки. Кај мене текстот 
изгеда вака

darkon има 1 (null) нови пораки.... така да ова null изгледа вишок.
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 335 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050208/89ab3cd9/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list