[Ossm-members] mk-thunderbird-1.0

Milos Stolic misoss at gmail.com
Tue Feb 8 11:59:08 UTC 2005


Vladimir Stefanov напиша:
>> http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-thunderbird-1.0-1st-release.xpi 
>>
>>
>> После инсталација правите -UILocale mk-MK -contentLocale MK
>>  
>>
> 
> Јас на линукс верзијата го инсталирав како екстензија и ми се стартува 
> по дифолт на македонски без овие опции. Освен welcome страната на 
> тандербирд се друго изгледа одлично!

И кај мене исто, само на Windows :)

-- 
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list