Re: Fwd: [Ossm-members] Семина р за сло бо ден софтвер во Соф ија , Р. Буг а рија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Feb 10 19:38:17 UTC 2005


On Wed, 9 Feb 2005 20:40:21 +0100, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Jovan Kostovski напиша:
> 
> > KONFERENCIJATA NE E VO FEVRUARI TUKU VO APRIL
> >
> > Znaci imame uste mnogu vreme do sredbata so Stallman
> 
> Уууууу, и да ја организирате ти и Златко конференцијата во Април. Сталман
> гостин да биде...
> 

Идејата е супер, али треба прво да го прашаме Сталман дали сака да дојде
и второ да ги прашаме организаторите како му е резервирана авионската карта
за да се сменат некои датуми /ова /она

Поздрав, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list