[Ossm-members] Re: Семинар за слобoден софтвер во Софија , Р. Бугарија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Feb 10 21:00:20 UTC 2005


Jovan Kostovski напиша:

>Идејата е супер, али треба прво да го прашаме Сталман дали сака да дојде
>и второ да ги прашаме организаторите како му е резервирана авионската карта
>за да се сменат некои датуми /ова /она
>  
>

Да дојде каде? На пиво у пингвин паб? :)
More information about the Ossm-members mailing list